Extra blok peutergym

Het extra blok peutergym voor ouders en peuters gaat binnenkort van start. In Sevenum zit de groep vol maar in Horst zijn nog enkele plaatsen  beschikbaar. Let op in Horst zijn het geen zes maar vijf lessen. De les die gepland stond voor woensdag 17 mei vervalt, we starten in Horst dus op 24 mei!

Dit derde blok is voor leden die nog even door willen gymmen of voor nieuwe peuters die graag een willen kijken of  peutergym iets voor hen is.

Voor nieuwe leden berekenen we voor dit derde blok geen inschrijfkosten. Mocht u in het nieuwe seizoen dat in september van start gaat, verder gaan met de peuter-oudergym dan zullen we de inschrijfkosten (à €10,00) op dat moment meenemen in de contributie.

Data 3de blok peutergym:

Op zaterdagen:  20 mei, 10, 17, 24 juni en 1 juli van 8.45-9.45 uur in de Kruisweide in Sevenum

Of op woensdagen: 24 mei en 7, 14, 21 en 28 juni  van 9.00-10.00 uur in ‘t Gasthoes te Horst.

Aanmelden voor de lessen in Horst kan nog door een mailtje te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  er zijn nog een paar plaatsen vrij dus meld u snel aan, vol = vol

 

Koningsdag

Op Koningsdag gaven onze leden van de afdeling dans twee spetterende optredens tijdens de Koningsdag in Sevenum. De temperatuur liet wat na maar verder was het een prima optreden. Tussen de twee optredens door konden de kinderen die aanwezig waren bij de activiteiten deelnemen aan de workshops, welke goed bezocht  werden.

 

Dance2demo

Aanstaande zaterdag gaan de leden van de dansgroepen naar Sittard om deel te nemen aan de dance 2 demo in Sittard. Weer een mooie gelegenheid om aan een groot publiek en andere dansgroepen te laten zien wat we in huis hebben. Via Linda horen jullie wanneer jullie waar verwacht worden voor vertrek e.d.

Dames zet hem op!

 

Clubkampioenschappen

Ook dit jaar sluiten we het seizoen weer af met onze clubkampioenschappen , op zaterdag 8 juli,  voor de dames van het turnen.  De turnsters zijn inmiddels alweer hard aan het oefenen voor de diverse toestellen.

Tijdens de clubkampioenschappen is er voor iedereen gelegenheid om te komen kijken naar de prestaties van onze turnsters.

Naast het turnen zijn we nog bezig met de verdere invulling van deze dag voor onze andere disciplines. Hierover later meer informatie.