Dance2Demo

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zo ver, de Dance2Demo in Sittard!

Wat een fantastische dag:
Alle drie de dansen stonden heel sterk, de pasjes klopte, de show zag er mooi uit.
Wat een vrolijke bende tegenover alle zwarte outfits van de overige groepen.
Maar helaas konden er maar 3 Dance2impress bekers vergeven worden.
1 van de Dance2impress bekers gingen naar onze Seniorengroep met hun Noremix.


De dance2impress beker gaat naar de meest spraakmakende, ontroerende, enthousiaste, opvallendste optredens. Verspreid over het land zijn er verschillende dans2demo's.
De groepen die de dance2impress beker winnen, dingen automatisch mee voor de landelijke dance2impress show.

Dames, top gedaan, van harte gefeliciteerd!


Volgend jaar doen we natuurlijk weer mee.
Zet alvast in je agenda: zaterdag 24 of zondag 25 maart 2018

Districtsfinales

Aanstaande zondag 21 mei nemen 3 turnsters van HOSEMA deel aan de districtsfinales van Zuid-Nederland in Someren.  De deelnemers hebben zich geplaats via de provinciale kampioenschappen.

Dames veel succes!

 

Kleuterbeweegdiploma

Aan het einde van het tweede blok zullen er weer een heel aantal kleuters hun Nijntje beweegdiploma ontvangen. Ook dit jaar worden hiervoor alle ouders/ opa’s en oma’s/ ooms en tantes uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Op zaterdag 1 juli, tijdens de reguliere trainingstijd van 10 – 11 uur laten de kleuters zien wat ze allemaal geleerd hebben op een uitgezet circuit. Aan het einde van de les worden de Nijntje beweegdiploma’s feestelijk uitgereikt.

Alle familieleden en bekende zijn van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

 

Clubkampioenschappen

Ook dit jaar sluiten we het seizoen weer af met onze clubkampioenschappen , op zaterdag 8 juli,  voor de dames van het turnen.  De turnsters zijn inmiddels alweer hard aan het oefenen voor de diverse toestellen.

Tijdens de clubkampioenschappen is er voor iedereen gelegenheid om te komen kijken naar de prestaties van onze turnsters.

Naast het turnen zijn we nog bezig met de verdere invulling van deze dag voor onze andere disciplines zoals dansdemo’s en een n freerundemo.

 

Demoshow

Op zondag 9 juli is er een demoshow waarbij zowel leden van HZPC als HOSEMA een gezamenlijke show opvoeren waarbij de diverse disciplines van zowel de zwemverenging als HOSEMA. Een unieke samenwerking tussen twee verschillende verenigingen wat  zowel  door KNZB als de KNGU wordt ondersteund.

Wil je zien hoe dit eruit ziet, kom dan op zondag 9 juli van 10 – 12 uur naar zwembad De Berkel in Horst.