Medailles tijdens districtsfinales

Afgelopen zondag namen drie van onze turnsters deel aan de districtsfinales voor Zuid Nederland. Alle drie wisten ze een medaille te behalen!

Alleen de beste turnsters uit Limburg, Brabant Oost en Zuid West Nederland hebben deze finales weten te bereiken. In totaal strijden dit weekend 427 turnsters om die felbegeerde titel en prachtige medaille.

De dames hebben heel hard hun best gedaan op de balk, de brug, de vloeroefening en de sprong.

Naomi van de Laar uit Sevenum behaalde in haar niveau, Instap D2 een mooie 3e plaats, dorpsgenoot Irenee Hagenaar, ging er in niveau Pupil 1 D2 met een 2e plaats vandoor, en Nine Tissen uit Broekhuizenvorst behaalde bij de Jeugd 1 D2 een 3e plaats.

Dames Top gedaan, van harte gefeliciteerd!

 

Activiteiten

Het einde van het seizoen komt weer in zicht waarbij nog enkele activiteiten op het programma staan.  Zo sluiten we het einde van seizoen  af voor de kleuters met de feestelijke uitreiking van het Nijntje beweegdiploma deel 2. De turnsters sluiten het seizoen af met de gebruikelijke clubkampioenschappen waarbij onze disciplines van Dans en  Freerunnen demonstraties zullen verzorgen.

Als laatste heeft HOSEMA samen met HZPC een demoshow op het programma staan waarbij zowel HZPC als HOSEMA de diverse disciplines laat showen in een prachtig gecombineerde show.

Jubileum           

Op 17 augustus bestaan we als vereniging alweer 10 jaar. Dit willen we vieren met een jubileumweekend voor al onze leden in het weekend van 8-9-10 september.  De organisatie is inmiddels al in volle gang en binnenkort ontvangt iedereen een mailing met daarin het aanmeldformulier, twijfel niet en meld je aan om gezellig mee te doen aan dit onvergetelijke weekend!