Jubileum           

Op 17 augustus bestaan we als vereniging alweer 10 jaar! Dit willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. We willen dit vieren met onze leden in het weekend van 8-9-10 september.  Inmiddels hebben alle leden een mail ontvangen  met daarin het aanmeldformulier. We hopen natuurlijk op een grote opkomst dus twijfel niet en meld je aan om gezellig mee te doen aan dit onvergetelijke weekend! Aanmelden kan tot a.s. zondag 4 juni.

 

Afsluiting seizoen

Langzaam maar zeker komt het einde van het seizoen alweer inzicht. Zoals gebruikelijk sluiten onze turnsters het seizoen af met de clubkampioenschappen op zaterdag 8 juli. Hierbij nemen  alle turnster het tegen elkaar op tijdens de wedstrijden met leeftijdgenootjes.  Zodat in iedere leeftijdscategorie uiteindelijk een clubkampioen op het podium zal staan. Maar omdat we niet alleen leden hebben bij het turnen zullen de leden van de afdeling dans en freerun tussen de wedstrijden door demonstraties verzorgen. Al met al de moeite waard om te komen kijken naar de prestaties en demonstraties van onze leden.

Onze kleuters sluiten het seizoen af met de uitreiking van de Nijntje Beweegdiploma’s deel 2. Een aantal van deze groep beheerst alle onderdelen die verreist zijn om dit KNGU erkende diploma te mogen ontvangen.  Op zaterdag 1 juli zullen de kleuters aan een groot publiek laten zien wat ze allemaal in huis hebben. Met het Nijntje beweegdiploma op zak kunnen de peuters verder in de sport van hun voorkeur. Dit kan binnen een van de disciplines van HOSEMA maar ook daarbuiten. De basis van een goede motorische ontwikkeling is met het behalen van dit diploma zeker aanwezig.

 

Unieke samenwerking

Zwemvereniging HZPC en gymvereniging HOSEMA hebben elkaar gevonden in  de samenwerking. Zo was er al eerder een verkenning  tussen onze selectieturnsters en  de synchroon zwemsters, welke nu verder is opgepakt.  HZPC en HOSEMA verzorgen op zondag 9 juli een demonstratieshow waarbij niet alleen de eerder genoemde disciplines laten zien wat ze in huis hebben maar ook de Freerunners en Dansers van HOSEMA  en de Waterpolo’ers en Wedstrijdzwemmers van HZPC  zullen deelnemen aan deze demonstratieshow.