Freerun clinic

Op zaterdagmiddag  24 juni (komende zaterdag al!)  organiseert Justin Nabben, trainer bij ’t Freerunnen, een freerun clinic in de kruisweide in Sevenum. Dit evenement  start om 14.15 en duurt tot  16.45 uur. Deze middag zal voornamelijk bestaan uit het volgen van diverse deellessen. Daarnaast worden er demonstaties gegeven door de leiding van het freerunnen.

Deze clinic is voor alle leden van Hosema, ook als je zelf bij een andere discipline sport.  Daarnaast mogen alle leden een introduce meenemen. Wat verder belangrijk is dat je binnenschoenen meeneemt en een flesje drinken (water).

Dus altijd al een keertje mee willen doen of willen proberen of freerunnen echt zo leuk is als het eruit ziet kom dan a.s. zaterdag naar sporthal de Kruisweide in Sevenum van 14:15 tot 16:45 uur!

 

Districtsfinales

Onlangs behaalde HOSEMA drie medailles tijdens de districtsfinales in Someren. Aanstaande zaterdag zijn er wederom districtsfinales in Kaatsheuvel. Echter  in een andere divisie, ook hierbij zal HOSEMA deelnemen  met een aantal turnsters. De deelnemers hebben zich hiervoor gekwalificeerd tijdens de Limburgs Kampioenschappen.  Dames zet hem op en veel succes!!

 

Afsluiting seizoen

Zoals gebruikelijk sluiten onze turnsters het seizoen af met de clubkampioenschappen op zaterdag 8 juli. Hierbij nemen  alle turnster het tegen elkaar op tijdens de wedstrijden met leeftijdgenootjes.  Zodat in iedere leeftijdscategorie uiteindelijk een clubkampioen op het podium zal staan. Maar omdat we niet alleen leden hebben bij het turnen zullen de leden van de afdeling dans en freerun tussen de wedstrijden door demonstraties verzorgen. Al met al de moeite waard om te komen kijken naar de prestaties en demonstraties van onze leden.

De turnsters hebben inmiddels allemaal een mail ontvangen met daarop de tijden waarop de wedstrijden plaatsvinden en hoe laat ze voor de warming-up verwacht worden.

Onze kleuters sluiten het seizoen af met de uitreiking van de Nijntje Beweegdiploma’s deel 2. Een aantal van deze groep beheerst alle onderdelen die verreist zijn om dit KNGU erkende diploma te mogen ontvangen.  Op zaterdag 1 juli zullen de kleuters aan een groot publiek laten zien wat ze allemaal in huis hebben. Met het Nijntje beweegdiploma op zak kunnen de peuters verder in de sport van hun voorkeur. Dit kan binnen een van de disciplines van HOSEMA maar ook daarbuiten. De basis van een goede motorische ontwikkeling is met het behalen van dit diploma zeker aanwezig.