Competitiewedstrijd Sint Christoffel Venray D1 – HOSEMA Sevenum D1

Turnsters: Pleun Wijnhoven, Maya Vennincks, Saskia Minten, Fien Gommans, Lara Cuppen, Jill Drissen, Jente Peeters.

Zondag 29 januari  waren we te gast in Venray en turnden we de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen.

Net voor aanvang van de wedstrijd kwam de onverwachte mededeling dat er ivm tijdsindeling één turnster minder mocht meedoen.

Ivm een lichte blessure, werd er besloten om Jente te ontzien. Een grote teleurstelling, echter Jente pakte het sportief op en heeft haar teamgenootjes goed bijgestaan door hen te supporteren. Lief Jente!

De wedstrijd ging van start op sprong, daarna volgden balk, brug en vloer.

De meiden turnden een nette wedstrijd met mooie scores, ze gingen er helemaal voor.

Het eindresultaat was heel netjes, maar helaas kwamen we bij elk toestel net wat puntjes te kort en ging Sint Christoffel er met de winst vandoor.

De eindstand werd uiteindelijk; Sint Christoffel Venray 205.175 – HOSEMA Sevenum 190.725.

Top geturnd dames!