Zondag 20-3 kreeg HOSEMA bezoek van de meiden van SSS Helden. Voor het eerst een thuiswedstrijd waarbij de nieuwe wedstrijdmat gebruikt werd.

Het was een spannende wedstrijd, beide teams waren aan elkaar gewaagd. Als eerste werd er geturnd op brug. Met 0,15 punt verschil was HOSEMA hier beter. Op vloer was de winst ook voor HOSEMA. Er werden keurige oefeningen geturnd. Op sprong begon SSS met de inhaalslag, en was een puntje beter. Het laatste toestel was de balk. Hier zou de beslissing gaan vallen. En wat was het spannend! Helaas hadden we net iets meer wiebels en vallen dan SSS. Met 2 toestellen winst voor HOSEMA en 2 toestellen winst voor SSS was de einduitslag: HOSEMA 208.88 punten en SSS 209.55 punten. Met nog geen punt verschil moesten we SSS feliciteren met de winst.

Persoonlijke uitslagen: Pleun 3e, Maya 4e, Lara 5e, Saskia, 7e, Jente 9e, Fien 10e.

Super gedaan, meiden. Bij de laatste competitiewedstrijd, op 10 april, gaan we voor de winst!