Pose Ben Bizzie met naam              logo sportaandemaas       logo horstadm

Beweeg Helden bij Hosema!

Heeft uw zoon of dochter (groep 4 t/m 7) al een aantal sportverenigingen geprobeerd en nog nergens zijn of haar draai kunnen vinden? Of is er een drempel om naar een reguliere sportvereniging te stappen? Dan is de nieuwe beweeggroep ‘Beweeg Helden’ mogelijk iets voor hem of haar.

Inhoud van de lessen

De nieuwe groep is een samenwerking tussen Sport aan de Maas en Hosema. Beweeg Helden gaat over plezierig en gevarieerd bewegen. Op een speelse manier en onder vakkundige begeleiding meedoen in een groep gelijkgestemde leeftijdsgenootjes, door te klimmen en te klauteren, door samen evenwicht- en coördinatiespelletjes te doen, door kracht en conditie-oefeningen, en/of door vang- en gooiactiviteiten. Alles is er op gericht om spelenderwijs, ontwikkelingsgericht en langzaamaan je zoon of dochter zich meer en meer een ‘held’ te laten voelen. Uiteindelijk zullen wij samen op zoek gaan bij welk structureel sportaanbod uw kind zich op zijn/haar gemak bij voelt.

Trainer

 Beweegcoach Ruud Hanssen 2019

Ruud Hanssen (foto) is gekwalificeerd sportcoach basisonderwijs. Hij is namens Sport aan de Maas de aan te spreken persoon en de trainer als het gaat over de trainingen Beweeg Helden.

Kledingadvies

Gelieve gymkleren en gymschoenen (zonder zwarte zolen) te dragen tijdens de trainingen.

Lesinformatie

GroepTrainingslocatieTijdContributie
Maandag (Beweeg Helden) Sporthal de Berkel in Horst (achterste zaal), Horst 15:30 - 16:30 40€ all-in voor 23 lessen

 

Kijk voor de actuele lesroosters op : Lesdata

Proefles volgen?

Stuur een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met daarin de naam, leeftijd, woonplaats en contactadres (email) van uw zoon of dochter. Vermeld ook even bij welke groep U een proefles wilt volgen.