04 02 2019

Afgelopen zaterdag werden de laatste plaatsingswedstrijden voor de Limburgse kampioenschappen turnen gehouden in Puishof in Panningen.
Zes turnsters van Hosema streden voor een plek in de halve finale van de Limburgse Kampioenschappen. Er werd door alle dames een zeer nette en stabiele wedstrijd geturnd.  Schoonheidsfoutjes werden amper gemaakt en dat was dan ook terug te zien in de uitslagen.
Aniek Clabbers uit Meerlo,  D1 instap, nam zaterdag op haar eerste officiële KNGU wedstrijd de gouden medaille mee naar huis! Ook Saskia Minten uit Horst, jeugd 2 divisie 4, mocht plaatsnemen op het erepodium en kreeg de bronzen medaille omgehangen! Met een 4e plaats voor Jasmin, 5e plaats voor Lara, 6e plaats voor Naomi en 7e plaats voor Anna, hebben alle meiden zich afgelopen weekend geplaats voor de halve finale meerkamp LK.  Daarnaast plaatsen alle turnsters zich nog op diverse toestelfinales.

Op zaterdag 23 februari en zondag 24 februari  staan maar liefst 32 turnsters van Hosema in de halve finale meerkamp (alle vier de turnonderdelen; balk, sprong, vloer en brug) van de Limburgs Kampioenschappen. De halve finales vinden plaats in Horn.