district

Op zaterdag 25 mei mochten 6  turnsters van HoSeMa afreizen naar Cuijck om hun districtsfinale te turnen. Alleen de beste 10 turnsters van de provincies: Limburg, N-Brabant en Zeeland hebben zich, via het LK, voor deze wedstrijd weten te plaatsen.

In wedstrijd 1 was het de beurt aan Saskia Minten & Lara Cuppen; jeugd 2 divisie 4 en aan Fien Gommans & Fiona Degan; jeugd 2 divisie 5 om te laten zien wat ze in huis hadden. Alle 4 de dames hebben strak geturnd en hebben laten zien wat ze konden! Dit werd beloond met 4 plaatsen in de top 10. Saskia behaalde de bronzen medaille en Fien mocht de zilveren medaille in ontvangst nemen. Fiona eindigde op een mooie 4 plek en Lara op een welverdiende 6e plaats.

Kim van Kempen; senior divisie 4 en Marit Engelen; senior divisie 5 mochten deze mooie wedstrijddag afsluiten. Helaas verliep voor beide meiden de wedstrijd niet helemaal zoals gewenst. Beiden hebben meer in hun mars dan wat ze vandaag hebben kunnen laten zien. Marit behaalde de 23e plaats en Kim eindigde op de 28e plaats.