Vanaf februari start er een nieuwe groep binnen Hosema; de showgroep!

Deze groep is voor turnsters (geboren in 2011 of later) die het leuk vinden om te performen, dus om op te treden voor publiek en die daarnaast mooie elementen kunnen laten zien. Bij de showgroep wordt er getraind, geoefend en gewerkt aan een show voor verschillende optredens. Deze training staat volledig op zichzelf en is geen vervanging of extra training voor recreanten of selectie trainingen.

De optredens lopen uiteen van een Promsconcert bij de harmonie tot een optreden bij Jumping Zaerum. Elk seizoen zullen er andere optredens plaatsvinden en dus ook verschillende shows gemaakt worden. (De turndemo van de selectiegroepen staat hier ook los van, de showgroep betreft dus een compleet nieuwe groep.)

 

Op dinsdag 7 februari vindt de eerste training van de showgroep plaats. De trainingen zijn op dinsdag van 19:00 tot 20:30 op het Hosemagedeelte in de Kruisweide. De eerste twee trainingen (7 februari en 14 februari) worden als ‘proef-auditie trainingen’ beschouwd. Na deze twee trainingen wordt er gekeken of de showgroep echt iets is waar je bij hoort. Er word gekeken naar performance en technisch niveau turnen. Het  is dus mogelijk dat er een aantal turnsters niet mee kunnen doen omdat ze niet voldoen aan deze criteria.

In de Krokusvakantie zullen wij iedereen berichten die aan de proef trainingen mee heeft gedaan en vanaf 28-2 start de show groep met de trainingen.

 

Omdat we met de showgroep naar optredens toewerken is het volgende van belang:

-             Wanneer je graag deel wilt nemen aan de showgroep ben je bij elk optreden aanwezig! (voor nu staat al vast: 6 + 7 + 8 + 9 juli)

-             Wanneer je graag deel wilt nemen aan de showgroep ben je (hoge uitzondering daargelaten) elke training aanwezig

 

Tijdens de trainingen wordt er van je verwacht dat je gemotiveerd meedoet. Omdat het kan zijn dat er ook ex-turnsters meedoen aan de showgroep wordt er in de trainingen ook aandacht besteed aan het oefenen en (opnieuw) aanleren van elementen. De contributie voor deze groep bedraagt €95 per half jaar voor leden die alleen aan de showgroep meedoen en 80€ per half jaar voor leden die reeds in een andere groep ook trainen. Trainingen wekelijks 1,5u muv schoolvakanties. Het kan zijn dat er in de aanloop naar optredens extra trainingen plaatsvinden, daar zijn dan uiteraard geen extra kosten aan verbonden en er komen verder ook geen extra kosten bij voor showkleding of andere zaken.

 

Wil jij je graag aanmelden voor de ‘proef-auditie trainingen’? Stuur dan een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  met daarin je naam, geboortedatum en de groep waarin je (hebt) geturnd.

 

Hopelijk hebben we jullie hier voldoende mee weten te informeren. Bij vragen stuur gerust een mail aan de This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.