Ondanks deze gekke corona periode, blijft de vraag naar freerun lessen stijgen! Hoe te gek?
Om die reden zoeken we versterking in de freerunleiding.
Check bovenstaand filmpje en neem contact op met This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. als je interesse hebt!

Zoals u weet heeft de Veiligheidsregio Limburg-Noord besloten alle eet-en drinkgelegenheden in en rondom sportaccommodaties te sluiten. Dit is een maatregel in het kader van de coronapandemie. Helaas is die ook van toepassing voor De Kruisweide. Hierdoor ontstaat er een andere situatie voor de entree en uitgang van dit gebouw. Het is namelijk niet meer mogelijk om via de kantine bij de kleedlokalen te komen. In deze brief informeer ik u graag over de nieuwe situatie.

Als u het gebouw binnen gaat

We vragen u via de hoofdingang gelijk rechts richting de kleedlokalen of verdiepingen te lopen. Volg daarvoor de aangebrachte looproute in de voormalige tennishal.

Als u het gebouw verlaat

De uitgang is aan de linkerkant van het gebouw. We vragen u het gebouw te verlaten via de lange gang langs de kleedlokalen van de sporthal.

Zo creƫren wij eenrichtingsverkeer in De Kruisweide. Daardoor kunnen we voldoende afstand houden.

Indeling kleedlokalen bij wedstrijden

U vindt de indeling van de kleedlokalen op het prikbord in de entreehal.

Aanwezigheid publiek

Bij zowel trainingen als wedstrijden mogen alleen deze mensen aanwezig zijn:

  • Vrijwilligers (zoals trainers, coaches, scheidsrechters) met een ondersteunende taak bij de training of wedstrijd;
  • Ouders/verzorgers die noodzakelijk zijn voor het kunnen sporten van hun kind of de jongere, bijvoorbeeld als het kind/jongere een beperking betreft;
  • Chauffeurs van kinderen t/m 17 jaar bij uitwedstrijden. Zij zijn onderdeel van het begeleidingsteam van de sporters. Daarbij gaan wij ervan uit dat er niet meer chauffeurs worden ingezet dan nodig is om een team naar een uitwedstrijd te vervoeren.
  • Sporters wordt gevraagd de sportaccommodatie na de wedstrijd of training zo snel mogelijk te verlaten.