sint

 

Zondag 01 december – Peuters, Kleuters, TKS01, TKS02, TKH01, FreerunKids, VS, dans stars...

De Pieten hebben ons dit jaar bezocht op zondag 01 december, we hebben er met z'n allen een gezellig en sportief beweegfeest van gemaakt. Om nog even te kunnen nagenieten van deze leuke dag kun je hieronder de foto`s bekijken.


Sint pakjes

Laat je peuter lekker een uur zich uitleven! Onder professionele begeleiding word er met de peuters gegymd.

Klauteren, springen, klimmen, rollen en balanceren. Balspelletjes en lekker vrij bewegen!

Een gevarieerd bewegingsaanbod dat positief stimuleert voor de verdere motorische ontwikkeling van het jonge kind.

Locatie: Kruisweide, Sevenum

Dag/tijd: woensdag 9-10u (start 21 aug)

Interesse, vragen of een proefles? Mail aan; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

20190616 142516

Afgelopen zaterdag werd in Brunssum de Districtsfinale georganiseerd voor de onderbouw D1 + D2. Op deze dag strijden de beste turnsters uit Limburg, Brabant en Zeeland tegen elkaar. Tijdens de LK Finale wisten Anna Bovee (pupil 2 D2), Aniek Clabbers (instap D1), Indy Henraath (instap D2), Lissa Verberk (instap D2) en Tess Vossen (instap D2) zich hiervoor te plaatsen.

Een nieuwe en spannende ervaring voor veel van deze turnsters maar wat hebben ze het goed gedaan! Maar liefst twee keer mocht Hosema het podium betreden; zilver voor Aniek & brons van Indy.

Anna eindige op een 12e plek en Tess werd 18e. Door een weigering op sprong werd Lissa 29e met mooie punten op de overige toestellen.

Op zondag werd er wederom afgereisd naar Brussum. Dit keer voor de teamwedstrijden niveau D1 en Supplement E.

In de categorie supplement E streden 14 teams tegen elkaar waarbij er per toestel maar 3 turnsters van elk team aan de start mogen staan. Het team van Hosema bestond uit Maya Venninckx, Fenne Vermeulen, Sannah Spreeuwenberg en Nine Tissen. Tijdens de wedstrijd werd er hier en daar een klein foutje gemaakt door onze meiden maar ze gingen met opgeheven hoofd verder. Het was, zoals de meiden zelf zeggen, een fijne en relaxte wedstrijd wat resulteerde in een mooie 7e plaats!

In niveau D1 turnden er twee teams van Hosema. In deze categorie streden 19 teams tegen elkaar. 's ochtends was het de beurt aan Lieke Joppen, Amber Steeghs, Irenee Hagenaar en Marlieke Hagenaar. Deze meiden hebben erg hun best gedaan en werden 14e.

In de middag was het de beurt aan Guusje Driessen, Naomi van de Laar, Lin van Kempen en Aniek Clabbers om te laten zien wat ze in huis hebben. Dit team turnden een geheel foutloze wedstrijd met een nette afwerking. Er werd géén punt onder de 13.000 gehaald en daarmee stonden ze dik verdiend op het hoogste podium!

district

Op zaterdag 25 mei mochten 6  turnsters van HoSeMa afreizen naar Cuijck om hun districtsfinale te turnen. Alleen de beste 10 turnsters van de provincies: Limburg, N-Brabant en Zeeland hebben zich, via het LK, voor deze wedstrijd weten te plaatsen.

In wedstrijd 1 was het de beurt aan Saskia Minten & Lara Cuppen; jeugd 2 divisie 4 en aan Fien Gommans & Fiona Degan; jeugd 2 divisie 5 om te laten zien wat ze in huis hadden. Alle 4 de dames hebben strak geturnd en hebben laten zien wat ze konden! Dit werd beloond met 4 plaatsen in de top 10. Saskia behaalde de bronzen medaille en Fien mocht de zilveren medaille in ontvangst nemen. Fiona eindigde op een mooie 4 plek en Lara op een welverdiende 6e plaats.

Kim van Kempen; senior divisie 4 en Marit Engelen; senior divisie 5 mochten deze mooie wedstrijddag afsluiten. Helaas verliep voor beide meiden de wedstrijd niet helemaal zoals gewenst. Beiden hebben meer in hun mars dan wat ze vandaag hebben kunnen laten zien. Marit behaalde de 23e plaats en Kim eindigde op de 28e plaats.