StandTogether2018

Op zaterdag 29 september vindt de tweede editie van Stand Together plaats. Maarten Hermans zal 12 uur lang hardlopen met het doel om 120 km af te leggen voor Stichting LIVA.

Wanneer   29 September 2018
 Waar  Peelrunners terrein Kasteelse Bossen, Horst
 Kosten (kijken)  Gratis
 Kosten deelname workshops  Dagkassa 10,-. Opbrengst gaat naar stichting LIVA
 Tijd evenement  Gehele dag

Tijd workshops Freerunning

12:00 - 16:00


Stand Together is een sport en gezondheidsevenement voor iedereen. Daarmee geeft Stand Together een podium aan ieders persoonlijke uitdaging. Met elke persoonlijke uitdaging komen we dichter bij onze gezamenlijke uitdaging; het samen zijn, elkaar motiveren om te genieten, bewegen en gezond te zijn én dat voor een goed doel.

Tijdens Stand Together staan sport, bewegen en gezondheid 12 uur lang centraal. Naast een 12-uursloop, waarbij je op ieder moment een of meerdere rondjes van 2125 meter kunt hardlopen, zijn er diverse workshops: Yoga, blotenvoetenpad, mindful run, freerunnen, en nog veel meer. Er is een foodtruck aanwezig die jullie zal voorzien van een hapje en een drankje en vanaf 17:00 zal het proeflokaal alcoholische dranken schenken. Om 14:00 en 17:00 uur is er ook een GRATIS kinderloop voor kinderen tot en met 12 jaar.

Entree voor Stand Together is gratis, maar wil je deelnemen aan een of meer van de activiteiten, dan betaal je 8 euro. Dagkassa is 10 euro. Merk op, kinderen tot en met 12 jaar mogen GRATIS deelnemen! 

Hosema freerunning workshops

Hosema zal het evenement steunen door het geven van freerunning workshops. We zijn aanwezig van 12:00 tot 16:00 op het Peelrunners terrein met een uitdagend parcours. WIl jij - naast de vele andere workshops - ook komen freerunnen, en meteen het goede doel steunen, kom dan zaterdag naar Stand Together!

Handig

Wanneer   29 September 2018
 Waar  Peelrunners terrein Kasteelse Bossen, Horst
 Kosten (kijken)  Gratis
 Kosten deelname workshops  Dagkassa 10,-. Opbrengst gaat naar stichting LIVA
 Tijd evenement  Gehele dag
Tijd workshops Freerunning 12:00 - 16:00