Meiden niveau D2 team 2 Limburgs Kampioen

Afgelopen zondag 2 juli, vonden in Kerkrade de finales van de competitiewedstrijden plaats. De meiden van niveau D2 team 2 hadden zich hiervoor geplaatst. Het beloofde een spannende finale te worden waarin gestreden moest worden tegen de thuisverening Balans Kerkrade en SSS Helden.

Ja, een spannende wedstrijd was het zeker! Op de toestellen vloer en brug turnden de meiden zeer netjes en heel stabiel. Hier behaalde Hosema ook de hoogste score! Ook op de sprong deden de meiden het goed, echter op de balk lieten we hier en daar helaas wat punten liggen.

Hosema mocht uiteindelijk op de hoogste trede plaatsnemen en met trots mogen wij dan ook vertellen dat de meiden van het niveau D2 kampioen van Limburg zijn geworden met hun team!
Namens héél Hosema willen wij Nine, Fenne, Mayke, Fiona, Maud, Lieke en Irenée van harte feliciteren met dit super resultaat! Dit was een mooie afsluiting van jullie wedstrijdseizoen. Nu op naar volgend weekend, de clubkampioenschappen!!

 

Freerunning Championship

De freerunners sluiten het seizoen af met de freerunning Championship. Aansluitend aan de demoshow in samenwerking met HZPC vinden deze plaats in de Kruisweide in Sevenum. Tijdens de Championships strijden de freerunners in kleine groepjes tegen elkaar waarbij aan het eind van deze middag een groep zich Freerunning Champion mag noemen. De freerunners hebben hierover een mail ontvangen en uitleg via hun trainers.

Dit alles is natuurlijk ook toegankelijk voor publiek, dus kom kijken naar de spectaculaire tricks van de feerunners van 12 – 16 uur in de Kruisweide.

  

Clubkampioenschappen

Aanstaande zaterdag is het zover de Clubkampioenschappen voor onze turnster. In wedstrijden tegen clubgenoten nemen de turnsters het tegen elkaar op. Op de vier toestellen, vloer, brug, balk en sprong laten de turnsters zien wat ze in huis hebben.  De oefeningen worden beoordeeld door de jury waarbij na iedere wedstrijd de beste turnster zich clubkampioen mag noemen.

De turnsters hebben een mail ontvangen met daarin de groepsindeling en het tijdstip waarop ze verwacht worden voor de warming – up en de aanvang van de wedstrijd.

De wedstrijden zijn toegankelijk voor publiek, dus loop gerust binnen bij sporthal de Kruisweide.

Tussen de wedstrijden door worden er demonstraties gegeven door de leden van de afdeling dans en freerun.

 

Assistent Gymleider niveau 2

Eline, Maud en Kim hadden zondag 2 juli hun examen  in Nijmegen. Op 19 maart van dit jaar zijn deze meiden begonnen met de opleiding voor assistent leider niveau 2. De meiden hadden 5 cursusdagen in Nijmegen waar ze theorie- en praktijklessen kregen. Daarnaast hebben ze veel stageopdrachten binnen onze vereniging moeten doen.

Namens Hosema willen wij Eline, Maud en Kim van harte feliciteren met het behalen van hun diploma!

 

Unieke samenwerking tussen HOSEMA en HZPC

Gymvereniging HOSEMA en zwemvereniging HZPC hebben elkaar gevonden in de samenwerking.

Om te laten zien hoe beide verenigingen deze unieke samenwerking hebben ervaren en wat zij te bieden hebben, verzorgen HOSEMA en HZPC op zondag 9 juli een demonstratieshow. Niet alleen synchroonzwemsters en turnsters laten zien wat ze in huis hebben, ook freerunners en dansers van HOSEMA, waterpoloërs en wedstrijdzwemmers van HZPC zullen hun medewerking verlenen aan deze demonstratieshow.

Datum  : zondag 9 juli 2017

Tijd        : 9.45 – 11.00 uur

Plaats    : Zwembad De Berkel in Horst

Ingang  : Sporthalzijde (deuren open vanaf 9.30 uur)

Entree  : € 1

Kom op tijd want VOL=VOL!

 

Workshop Voltige, turnen op een paard

Op zaterdag 15 juli tijdens het evenement “Passie voor Pony & Paard” is het mogelijk om deel te nemen aan workshops voltige! Hou je van paarden, ben je lenig en bewegen gaat je gemakkelijk af

dan is dit iets voor jou om aan mee te doen.

Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de ruiterclub en de ponyclub van Sevenum

Na de workshops en een korte pauze zal er ook nog een Voltige demonstratie worden gegeven door een professioneel voltige-team.

Locatie:          Evenementen terrein Kronenberg / Manege dun Umswing

               Schorfvenweg 1, 5976 PJ Kronenberg

Workshop tijden:            1. 10.00u – 10.40u

                                       2. 10.40u – 11.20u

                                       3. 11.20u - 12.00u

Wil je graag meedoen aan een workshop voltige en ben je 6 jaar of ouder? Meld je dan aan hiervoor door een mail te sturen aan: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Onder vermelding van naam en leeftijd, je krijgt voor 12 juli  mail terug met informatie in welke groep je ingedeeld bent!