Afsluiting Seizoen         

Het afgelopen weekend stond vol met afsluitende activiteiten van onze vereniging. Op zaterdagmorgen zijn we gestart met onze jaarlijkse clubkampioenschappen waarbij per leeftijdscategorie tegen elkaar gestreden werd om het kampioenschap bij de turnsters. Onder belangstelling van een breed publiek lieten de turnsters zien wat ze in huis hadden. 

Tussen de wedstrijden door werd het publiek getrakteerd op een dans optreden van onze leden van de afdeling dans. Ook hier lieten de leden zien dat ze veel geleerd hadden het afgelopen jaar en werd er zelfs een sneak-preview gegeven van de nieuwe dans voor het komende seizoen, dit beloofd veel goeds.

Op zondagmorgen was de demoshow in samenwerking met HZPC. Hierbij kwamen de diverse takken van sport van beide verenigingen aanbod in een spetterende show in het zwembad. Onze turnsters, dansers en freerunners  lieten zien wat de sport in hield. Voor de wedstrijdzwemmers, synchroonzwemsters en waterpoloërs was het een mooie gelegenheid om aan derden te laten zien dat de zwemsport meer is dan alleen baantjes trekken. 

Tot slot waren er op zondagmiddag de Freerun Championships. In kleine groepjes ‘streden’ de freerunners tegen elkaar. Ze trakteerde het publiek op mooie en spectaculaire tricks. Ook tijdens deze championships was  het prachtig om te zien wat de leden geleerd hebben het afgelopen seizoen.

Al met al een ‘druk’ Hosema weekend maar ook een top weekend waarin we als vereniging aan een breed publiek hebben laten zien waar we een seizoen lang voor trainen.

Iedereen die een bijdrage geleverd heeft in het doen slagen van al deze activiteiten hartelijk bedankt voor jullie inzet, zonder de inzet van al deze vrijwilligers kan een vereniging niet bestaan.

 

Volgend seizoen

De trainingen zitten erop en iedereen kan gaan genieten van een welverdiende vakantie. Vanaf  28 augustus starten de trainingen weer. De (voor)selectieturnster  starten iets eerder op en worden hierover via de mail geïnformeerd.

Komend weekend kunnen diegene die zich aangemeld hebben deelnemen aan de workshop Voltige. Natuurlijk is iedereen van harte welkom om te kijken tijdens het evenement Passie voor Pony en Paard waar naast de workshops ook een Voltige demonstratie gegeven zal worden door een professioneel voltige team.  Dit alles is te zien bij Manege Dun Umswing in Kronenberg  vanaf 10.00 uur.

In het seizoen ‘17/’18 blijft Hosema actief op het gebied van peuter/kleutergym, turnen, dans en freerun met trainingen in Horst en Sevenum.

Voor ons volledige aanbod en mogelijkheden bezoek elders deze site of stuur uw vraag naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tot slot willen we iedereen een hele fijne vakantie toewensen en tot volgend seizoen.