Nieuwe seizoen

De schoolvakantie is weer voorbij en het seizoen is weer begonnen. Onze (voor)selectieturnsters zijn al enkele weken aan het trainen en deze week starten alle trainingen weer op.

De lestijden voor de recreanten turnsters op zaterdag zijn aangepast ten opzichte van het vorig seizoen. De groepen starten een half uurtje later! Dus de turnkids 1 starten om 11.30 uur, turnkids 2 om 12.30 uur en turnkids 3 om 13.30 uur.

Alle leden hebben van de ledenadministratie een mail ontvangen met daarin de groepsindeling en de lestijden.  De lestijden zijn ook terug te vinden elders op onze site, ga naar je discipline en vervolgens naar het lesrooster, hier vindt je de les data en de lestijden.

 

Doe mee met Dans

Op donderdag 31 augustus en donderdag 7 september zijn er inlooplessen bij onze streetdance groepen. Iedereen die graag wil meedoen om te kijken of dansen iets  voor hem of haar is, is van harte welkom! Neem gerust een vriend(in), buurmeisje/jongen mee.

We starten met de kids (groep 3.4.5) om 17 uur  en om 18 uur voor de junioren (groep 6.7.8). Trainingen zijn in de spiegelzaal in sporthal de Kruisweide. Aanmelden is niet nodig , kom in je sportkleding op aangegeven tijdstip en doe gezellig met ons mee.

 

Peutergym

De ouder-peutergym  gaat ook weer van start op vrijdag 1 en zaterdag 2 september, er zijn nog enkele plaatsen vrij dus kom gerust kijken en  doe een les mee.

Onze lestijden zijn:

Vrijdagmorgen van 8.45 – 9.45 uur in ’t Gasthoes in Horst                                                                                      

Zaterdagmorgen  van  8.15 – 9.15 en van 9.15 – 10.15 uur in de Kruisweide in Sevenum.

Tijdens de peutergym worden basisvaardigheden van de motorische ontwikkeling op speelse wijze geoefend.  De peuters doen dit  onder begeleiding van een (groot)ouder. We doen dit via de principes van het Nijntje Beweegdiploma, een programma dat ontwikkeld is door de KNGU.  Met het Nijntje beweegdiploma op zak kan de peuter aantonen dat hij de basisvaardigheden allemaal beheerst en kan hij daarna door naar alle sporten. Als u een proefles wil nemen is het fijn om dit even door te geven via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

 

Jubileumweekend

Op 17 augustus was het precies 10 jaar geleden dat Hosema is opgericht. In deze 10 jaar heeft onze vereniging een hele ontwikkeling doorgemaakt. We willen dit graag met onze leden vieren middels het jubileumweekend van 8 t/m 10 september.

Het programma  zit in elkaar en er staan leuk/vette en stoere activiteiten op het programma!

Om dit allemaal in goede banen te leiden zijn we nog op zoek naar ouders die bereid zijn om groepjes te begeleiden bij de diverse activiteiten. Met name voor de zaterdagmorgen en zaterdagmiddag kunnen we nog wat hulp gebruiken. Heeft u tijd tussen 9 – 12 uur of van 14 – 18 uur of heeft u op vrijdagavond tussen 19 – 22.30 uur nog tijd om te helpen,  stuur dan een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Maar naast de leuke activiteiten voor onze leden is er natuurlijk ook een moment waarop we even stil staan bij dit jubileum. Dit doen we op zaterdag 9 september tussen 13 en 14 uur. Iedereen, leden ouders, familieleden of als je het leuk vindt om hierbij aanwezig te zijn, is van harte welkom. Om 13 uur start het programma, aansluitend is er gelegenheid voor een gezellig samenzijn.

We hopen u te mogen ontmoeten op zaterdag 9 september.