Het was geweldig!

Moe maar voldaan hebben we zondagochtend ons jubileumweekend afgesloten. Een weekend vol met stoere, spannende, creatieve activiteiten en veel gezelligheid.

De leden van het voortgezet onderwijs openden het weekend met een spannende (spoken)tocht. Waarbij de meeste groepen tussen de buien door hebben kunnen lopen en lekker droog zijn gebleven. Weer terug bij de Blokhut was het kampvuur aan en stond er voor iedereen een broodje Hamburger klaar.

Op zaterdagmorgen ontvingen we de overige leden van het kamp, peuter, kleuters en basisschooljeugd. Alles bij elkaar waren er zo’n 120 leden aanwezig. In de ochtend waren er diverse workshops, actief, creatief, samenwerken, wie is de sterkste, lenigste enz. en even ontspannen.

Om 13 uur kwamen de gasten, ouders, genodigden, oprichters van Hosema en oud bestuursleden. Na mooie woorden, de prijsuitreiking en de onthulling van het kunstwerk dat deze ochtend door alle leden is gemaakt,  daarna nog enkele demonstraties. Op het eind de flashmop waar iedereen die ochtend voor had geoefend. Helaas viel de flashmop een beetje in het water vanwege de stortbui die net op dat moment naar beneden viel.

Het middag en avondprogramma was voor de jeugd van de basisschool, een vossenjacht, bootcamp en lekker creatief bezig zijn. Daarna een overheerlijk broodje knak.

In de avond een tocht met moeilijke en makkelijke opdrachten en daarna weer gezellig samen zijn.

Na het ontbijt op zondagmorgen was het weer tijd om op te ruimen en zat het er weer op. Kort samengevat een super geslaagd jubileumweekend.

Alle leden, leiding, helpende ouders, commissies en sponsoren super bedankt voor het mogelijk maken van dit geweldige weekend!

 

Verloren/gevonden

Er zijn wat spullen blijven liggen na het weekend, deze hebben we natuurlijk verzameld en meegenomen naar de Kruisweide. Mis je iets of heb je per ongeluk een verkeerd kledingstuk meegenomen, meld je dan bij de trainers voor of na de training. Dan kun je samen kijken of de spullen die je mist bij de gevonden voorwerpen liggen.

 

Grote Club Actie

Ook dit jaar doen we weer mee met de grote clubactie. De kinderen krijgen vanaf 16 september de loten tijdens de training mee naar huis. Deze loten mogen ze verkopen aan familie, buren, ieder die wil. Een lot kost €3,- met dit lot maak je kans op mooie prijzen en steun je HOSEMA, 80% van de verkoop komt ten goede aan de vereniging. Hiermee kunnen wij weer materialen kopen voor onze leden.

Per gezin ontvangt u één envelop met 3 loten, wil u meer, minder of geen loten geef dit dan zo snel mogelijk, uiterlijk 14 september aan ons door middels een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Meer informatie over de GCA vindt u in de brief die u via onze ledenadministratie per mail heeft ontvangen.