Oproep

Tijdens ons jubileumweekend zijn er wat spullen blijven liggen die bij de leiding terug te vragen was. We hebben echter ook de vraag gekregen wie per ongeluk het verkeerde vest mee naar huis heeft genomen en zijn eigen soort gelijk vest nog mist. Het betreft een zwart vest met capuchon en een roze rits, maat 134 of 140. Heb jij dit vest per ongeluk in je kast liggen en mis je je eigenvest stuur dan een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

 

Like ons op Face Book

Like ons op Facebook Jan Linders Sevenum heeft een leuke actie op Face Book! Breng jouw stem uit op jouw favoriete club door de foto van jouw sportclub een dikke LIKE te geven! De 5 sportclubs met de meeste likes zijn dan in de race om kans te maken op 1500, 750 of 250 euro! Liken maar

 

Stemmen kan t/m woensdag 11 oktober. Donderdag 12 oktober maken we de 5 genomineerde sportclubs bekend! Check  onze facebook pagina like en deel!

 

Verhuizing

Sinds vorig seizoen trainen de (voor)selectie en enkele turnkids groepen in de tennishal waar een deel van onze toestellen vast opgesteld staan. Helaas komt hier (tijdelijk) een einde aan. De korfbalsters gaan namelijk weer binnen trainen waardoor de hal niet meer voor ons beschikbaar is. Na de herfstvakantie zullen alle trainingen weer aan de linkerzijde plaatsvinden. Let even op of de materialen al verplaatst zijn zodat je weet in welke hal je traint.

Herfstvakantie

Volgende week is de herfstvakantie waardoor er voor de kleuters, turnkids, freerunners en dansgroepen geen trainingen zijn. Aankomend weekend zijn de laatste trainingen voor de herfstvakantie.

Let op! De trainingen van de peuters en (voor)selectie gaan tijdens de herfstvakantie wel door.

Wedstrijdweekend

In het weekend van 16 -17 december organiseert Hosema een plaatsingswedstrijd voor de KNGU. De voorbereidingen zijn inmiddels alweer opgestart en zullen hier de komende tijd meer over berichten. Deze wedstrijd wordt gehouden in Piushof in Panningen, een mooie gelegenheid om kort bij huis eens naar een wedstrijd te komen kijken die door onze eigen vereniging georganiseerd wordt.