Nieuwsbrief

De eerste nieuwsbrief is een feit! Via de mail heeft iedereen de nieuwsbrief ontvangen zodat alle leden op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. We willen u iedere maand een nieuwsbrief doen toekomen. Binnenkort zijn de nieuwsbrieven ook via onze site te lezen.

 

Sponsorkliks

Alweer ruim een jaar geleden zijn we gestart met sponsorkliks. Een makkelijke manier die niets kost om de clubkas aan te vullen. Veel internet bedrijven sponsoren een deel van het besteede bedrag aan de vereniging die via sponsorkliks wordt aangegeven. Dus als u via het internet inkopen doet doe dit  via de sponsorkliks en dan wordt een deel van het bedrag waarvoor inkopen zijn gedaan, door desbetreffend bedrijf in de clubkas gestort. Als consument kost het u niets.

Bent u van plan om on-line te shoppen, ga dan via de site van Hosema naar het logo van sponsorkliks. Ga naar de webwinkel van u voorkeur en doe de boodschappen. De sponsoring van het internetbedrijf  komt dan automatisch in de clubkas terecht.

 

Activiteiten kerstvakantie

Zoals in de nieuwsbrief vermeld gaan we ook dit jaar tijdens kerstvakantie met onze leden naar de turnhal in Budel. Hier kunnen de leden naar hartenlust oefenen op de materialen die hier aanwezig zijn. Zowel de turnsters als freerunners kunnen hieraan deelnemen.

Voor de jongste turnsters, turnkids 1 en de freerunkids, en onze leden van dans gaan we naar Jump XL.

Uitstapje Budel is op donderdag 4 januari, voor de jongste kids en dansers volgt de datum zo snel mogelijk. Ook hoe je hiervoor kan aanmelden volgt binnenkort.

 

Start speed trials freerunning -  Alle Freerunning groepen

Dit seizoen starten we in November met de eerste “Speed Trial” (24 & 26 November). Dit is een les waarbij leerlingen zo snel mogelijk van A naar B moeten komen. Aan het einde van het seizoen is er een uitreiking voor de snelste drie freerunners per groep, gemeten over 4-5 trainingen. Tijdens deze lessen zijn alle ouders van harte uitgenodigd om te komen kijken. Leden ontvangen tijdens de les aanvullende informatie.