Sponsorkliks

Denkt u aan ons bij uw inkopen via het internet? U kunt onze vereniging heel eenvoudig sponsoren door, via de link van sponsorkliks, op onze site te klikken en vervolgens gaat u naar de webwinkel van uw keuze.  Een gedeelte van het gekocht bedrag wordt door het internetbedrijf in onze clubkas gestort. Als consument betaald u hier niets extra’s voor. Een mooie en eenvoudige manier om onze clubkas te ondersteunen.

 

Gymnieturnen

Voor onze recreatieve turnster is deze week het eerste gymnieturnen score moment. Aan de hand van een programma is de laatste weken bepaalde oefenstof behandeld en deze week kunnen de turnster laten zien of ze deze oefeningen beheersen. Hiermee kunnen ze een gymnie (soort flippo) verdienen die bewaard kan worden in de daarvoor bestemde klapper.

Deze klapper hebben de kinderen ontvangen tijdens eerdere score momenten. Is dit het eerste scoremoment dan ontvangt uw kind via de leiding de klapper waarin de gymnies bewaard kunnen worden.

 

Start speed trials freerunning -  Alle Freerunning groepen

Dit seizoen starten we in November met de eerste “Speed Trial” (24 & 26 November). Dit is een les waarbij leerlingen zo snel mogelijk van A naar B moeten komen. Aan het einde van het seizoen is er een uitreiking voor de snelste drie freerunners per groep, gemeten over 4-5 trainingen. Tijdens deze lessen zijn alle ouders van harte uitgenodigd om te komen kijken. Leden ontvangen tijdens de les aanvullende informatie.