Sinterklaas

Deze week komen de Pieten van Sinterklaas een bezoekje brengen tijdens de trainingen van onze jongste leden. Tijdens deze trainingen kunnen de kinderen laten zien hoe goed zij de Pieten kunnen helpen door middel van de pietenles. Veel plezier allemaal.

Ouder Peutergym

Het blok ouder-peutergym loopt begin volgend jaar teneinde maar zal vervolgd worden met een volgende blok ouder-peutergym. In Sevenum zijn 2 groepen op zaterdagmorgen maar ook in Horst is er belangstelling voor de ouder-peutergym. Er zijn al enkele aanmeldingen binnen, indien we nog een paar nieuwe aanmeldingen krijgen kunnen we in het begin van het nieuwe jaar ook een groep opstarten in Horst.  Meer informatie rondom de ouder-peutergym is te vinden op onze site, face-bookpagina of stuur een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

KNGU wedstrijd weekend

In het weekend van 16 en 17 december organiseert Hosema haar eerste KNGU wedstrijden. Het zijn de plaatsingswedstrijden voor de Limburgs Kampioenschappen. Deze worden gehouden in sporthal Piushof te Panningen. Gedurende het hele weekend zullen turnsters hun best doen om een plaatsje te bemachtigen voor de Limburgs Kampioenschappen. Ook een aantal turnsters van Hosema zullen hieraan deelnemen. Voor iedereen een mooie gelegenheid om kort bij huis een turnwedstrijd  bij te wonen. Iedereen is dan ook van harte welkom om naar een van de wedstrijden te komen kijken.