Sinterklaas

Afgelopen week was het dan zover, de Pieten van Sinterklaas brachten een bezoek aan de trainingen van onze jongste leden. De Pieten deden goed hun best om mee te doen maar dat viel niet altijd mee. Gelukkig zijn alle cadeautjes op de goede plaats terecht gekomen en heeft ieder lid een mooie gymtas met logo van Hosema mogen ontvangen.

Uitstapje Budel

Op 4 januari mogen de oudste turnsters en freerunners enkele uurtjes gaan turnen, freerunnen, jumpen noem maar op in de turnhal van Budel. Een grote sporthal met een vaste opstelling van diverse materialen. Daarnaast is er een grote trampoline en schuimblokken bak. Vanuit de trampoline of pegasus kunnen er salto’s e.d. geoefend worden, de landing is namelijk in de schuimblokkenbak. Maar ook staan er enkele rekstokken boven de schuimblokkenbak, zodat het oefenen net iets makkelijker wordt omdat een zachte landing in de schuimblokkenbak de eventuele angst kan wegnemen. In de volgende nieuwsbrief meer informatie over het aanmelden voor dit uitstapje.

KNGU wedstrijd weekend

In het weekend van 16 en 17 december organiseert Hosema haar eerste KNGU wedstrijden. Het zijn de plaatsingswedstrijden voor de Limburgs Kampioenschappen. Deze worden gehouden in sporthal Piushof te Panningen. Gedurende het hele weekend zullen turnsters hun best doen om een plaatsje te bemachtigen voor de Limburgs Kampioenschappen. Ook een aantal turnsters van Hosema zullen hieraan deelnemen. Voor iedereen een mooie gelegenheid om kort bij huis een turnwedstrijd  bij te wonen. Iedereen is dan ook van harte welkom om naar een van de wedstrijden te komen kijken.