KNGU wedstrijd weekend

Afgelopen weekend vonden de plaatsingswedstrijden plaats in de aanloop naar de Limburgs Kampioenschappen. Hosema mocht de organisatie van dit wedstrijdweekend voor haar rekening nemen. Na weken van voorbereiding en met dank aan de inzet van de vele vrijwilligers (ouders) kunnen we in alle opzichten terugkijken op een geslaagd weekend. Zowel op de zaterdag als ze zondag mochten ook turnsters van Hosema deelnemen aan de wedstrijden. Met een mooie tweede plaats voor Fenna Vermeulen! Van harte gefeliciteerd Fenna met dit mooie resultaat.

Naast Fenna hebben diverse turnsters van Hosema zich ook geplaatst voor de volgende ronde of een van de toestelfinales. Top gedaan meiden en veel succes!

 

Uitstapje Budel

Op 4 januari organiseren we weer een uitstapje naar de turnhal in Budel. Voor dit uitstapje vragen we een eigen bijdrage van €5,00. De eigen bijdrage graag voldoen op de dag zelf bij de leiding.
Opgeven kan tot en met vrijdag 29 december Via de link in de mail!!!

10:00 – 12:00: Turnkids groepen m.u.v. TKS1 + TKH1

12:00 – 14:00: BS & VS & Selectie

14:00 – 16:00: Freerunning groepen m.u.v. freerunkids

 

Uitstapje JUMPXL, danksgroepen, FRkids, TKS1 + TKH1

Voor onze dansgroepen en jongste turnkids en freerunkids is er een uitstapje naar JUMPXL. De eigen bijdrage voor dit uitstapje betaal je ter plekke aan de leiding en is 2 euro voor dit uitstapje is opgave niet nodig. Het vervoer naar JUMPXL in Horst is op eigen gelegenheid.

  • Alle dansgroepen zullen gaan jumpen op dinsdag 23 januari 2018 van 18.00-19.00 uur
  • De Freerunkids, TKH1 en TKS1 zullen gaan jumpen op donderdag 18 januari van 18.00-19.00 uur.

Voltige in Horst aan de Maas!

Voltige: turnen op een paard. Dat is hoe kinderen het noemen. En dat is het eigenlijk ook; acrobatiek op een bewegend paard. Na een eerste kennismaking in het voorjaar komt er nu een vervolg.

In maart zullen er kennismaking lessen georganiseerd worden op 2 locaties: Manege Sevenum  en Manege Lottum. 

Vervolgens zal er een lesaanbod komen van een blok van 5 lessen in de periode maart en april.

Alle leden zullen binnenkort een mail ontvangen met concrete informatie zoals datums, kosten en hoe in te schrijven. Voor vragen, informatie en aanmelden is het volgende mailadres:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..