Kerstvakantie is voorbij

De kerstvakantie zit er weer op en de trainingen zijn alweer begonnen. Afgelopen donderdag was ons jaarlijks uitstapje naar de Turnhal in Budel voor de oudste turnsters en freerunners. Wederom een geslaagde dag waarbij de trampoline en schuimblokkenbak favoriet waren.

Omdat de jongste groepen turnsters, freerunners en leden van de dansgroepen niet mee konden naar de turnhal hebben zijn hun uitstapje naar JumpXL nog voor de boeg.

 

Uitstapje JUMPXL, danksgroepen, FRkids, TKS1 + TKH1

Op 18 en 23 januari kunnen de leden van deze groepen gaan springen bij Jump XL. De eigen bijdrage voor dit uitstapje betaal je ter plekke aan de leiding en is 2 euro. Voor dit uitstapje is opgave niet nodig. Het vervoer naar JUMPXL in Horst is op eigen gelegenheid.

  • Alle dansgroepen zullen gaan jumpen op dinsdag 23 januari 2018 van 18.00-19.00 uur
  • De Freerunkids, TKH1 en TKS1 zullen gaan jumpen op donderdag 18 januari van 18.00-19.00 uur.

Peutergym

Naast de twee peutergroepen in Sevenum gaan we vanaf januari weer een ouder-peutergymgroep opstarten in ’t Gasthoes in Horst, op de woensdagmorgen van 8.45-9.45 uur. Peuters in de leeftijd van 2 -4 jaar kunnen samen met hun begeleider (groot)ouder komen gymmen. Lekker motorisch je grenzen verkennen op een uitdagende en speelse manier.

Wil je hier aan meedoen of meer informatie kijk op onze site of stuur een mail met je vraag naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Voltige in Horst aan de Maas!

Voltige: turnen op een paard. Dat is hoe kinderen het noemen. En dat is het eigenlijk ook; acrobatiek op een bewegend paard. Na een eerste kennismaking in het voorjaar komt er nu een vervolg.

In maart zullen er kennismaking lessen georganiseerd worden op 2 locaties: Manege Sevenum  en Manege Lottum. 

Vervolgens zal er een lesaanbod komen van een blok van 5 lessen in de periode maart en april.

Alle leden zullen binnenkort een mail ontvangen met concrete informatie zoals datums, kosten en hoe in te schrijven. Voor vragen, informatie en aanmelden is het volgende mailadres:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..