Plaatsingswedstrijden

Afgelopen zaterdag 27 en zondag 28 januari vonden in Brunssum de 3e voorwedstrijd van de Limburgse Kampioenschappen turnen plaats.
Zaterdagmiddag turnden Jill Drissen en Lieke Joppen (nivo pupil 2 D1) eindelijk hun eerste wedstrijd van dit seizoen! Beide lieten mooie oefeningen zien. Jill behaalde een 6e plaats en Lieke behaalde een 17e plaats, beide hebben zich geplaats voor de halve finales. Zondagochtend in alle vroegte mochten  Camee van Zweden, Sofie Trienekens, Suus Heldens en Guusje Driessen (nivo Instap D2) hun allereerste officiële wedstrijd turnen. Heel spannend was het voor de meiden, maar ondanks de gezonde zenuwen hebben ze het super goed gedaan! De meiden hebben zich namelijk alle 4 geplaatst voor de halve finale.

Guusje mocht zelfs het podium betreden voor een mooie 3e plaats.  Sofie werd 11e, Camee 12e en Suus 13e.

Op zondagmiddag turnden Floor van Kempen en Sannah Spreeuwenberg in het niveau Junior divisie 4 supplement E hun plaatsingswedstrijd. De dames zaten erg lekker in de wedstrijd en turnen allebei een hele mooie wedstrijd. Floor behaalde zelfs het hoogste punt op de balk en liet op dit toestel haar 34 tegenstanders achter zich!  Uiteindelijk werd Floor 4e en  Sannah 9e en ook deze 2 dames hebben zicht geplaats voor de halve finales meerkamp op 24 en 25 februari in Horn. Daarnaast hebben een aantal turnsters zich nog geplaats voor 1 of meerdere toestelfinales. Mooie resultaten en nu weer hard trainen voor de halve finales!

Carnaval 2018

De meeste (jeugd)prinsen en prinsessen zijn inmiddels bekend wat betekent dat de carnaval weer voor de deur staat. Ook dit jaar organiseert HOSEMA samen met heel veel collega verenigingen in Horst een carnavalsavond voor de basisschooljeugd in Horst met als thema “As ik kos Toëver”. Dit te gekke feest wordt gehouden bij OJC Niks. Daarnaast is er en een schuimparty voor alle jeugd van het voortgezet onderwijs in de Merthal.

Carnavalsavond OJC Niks / As ik kos Toëvere.

  • vrijdag 2 februari   groep 1 t/m 5              18:00 uur- 19:45 uur
  • vrijdag 2 februari   groep 6 t/m 8              20:00 uur- 22:00 uur

 

Schuimparty De Merthal

  • vrijdag 9 februari jeugd van 12 t/m 17 jaar         20:00 uur – 0:00 uur

Voor meer details houd onze website en Face-Book pagina in de gaten.

 

Website

Onze website heeft enkele kleine aanpassingen ondergaan waardoor de nieuwsberichten en de nieuwbrieven makkelijker terug te vinden zijn op onze site. Zodat alle leden op de hoogte kunnen blijven van de laatste nieuwtjes in onze vereniging.