Uitreiking Nijntje beweegdiploma’s

Onlangs hebben heel veel kleuters en een groep peuters in Horst aan de Maas hun Nijntje beweegdiploma deel 1 of deel 2 behaald. Door de samenwerking van Hosema met de gemeente, scholengroep Dynamiek en kinderopvang ’t Nest zijn de beweeglessen aangeboden via de gymlessen van de kleuters of tijdens de opvangtijd van de peuters. In de laatste week van Januari ontvingen de kinderen, na een voorbereiding vanaf september hun welverdiende diploma. Tijdens de laatste les lieten de kinderen aan hun papa’s en mama’s opa’s en oma’s zien wat ze allemaal al geleerd hadden.

Al met de hele week geslaagde beweegfeestjes op diverse scholen.

Maar ook binnen Hosema is het mogelijk om je Nijntje beweegdiploma te behalen. Dit kan tijdens onze ouder peutergymlessen of onze kleutergym. Kijk of onze site voor meer informatie over ons lesaanbod.

 

 

Carnaval 2018

De eerste carnavalsactiviteit zit er alweer op. Afgelopen vrijdag barste het feest los voor alle kinderen van de basisscholen bij OJC Niks. Wederom een geslaagde avond voor de jeugd uit onze gemeente. Deze carnavalsavond werd georganiseerd door verschillende verenigingen uit Horst, o.a. door Hosema.

Voor de jeugd van het voortgezet onderwijs staat er nog een schuimparty op het programma. Om dit een geslaagde avond te laten worden zijn we nog op zoek naar iemand die deze avond wil komen helpen achter de bar of bij de garderobe. Meld je hiervoor aan via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Schuimparty De Merthal

  • vrijdag 9 februari jeugd van 12 t/m 17 jaar        20:00 uur – 0:00 uur

 

Vakantie

Ook staat de carnavalsvakantie weer voor de deur waardoor enkele lessen uit zullen vallen. Wil je weten wanneer jou les uitvalt kijk dan op onze site, ga naar je discipline en kijk bij het lesrooster.