Je weet nog niet of je wilt komen turnen / gymmen / freerunnen / dansen, of je wilt je aanmelden of afmelden. Hieronder vind je de informatie.

Afmelden voor een enkele les

Je kunt een keer niet bij een les aanwezig zijn laat het dan even weten aan de leiding (alleen via mail) of ledenadministratie. Die kan er dan rekening mee houden. Indien niet afgemeld gaat Hosema niet uitzoeken waarom dit niet gebeurd is, dit is eigen verantwoordelijkheid.

Wijzigen van gegevens

Ben je verhuisd of zijn er verder andere gegevens gewijzigd dan ook graag een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Vermeldt daarin de wijziging en onze administratie blijft dan actueel.

Proefles (vanaf kleuterleeftijd)

Als je denkt dat gym bij Hosema (in welke vorm dan ook) wel iets voor je is,dan kun je altijd eens langs komen kijken op de tijdstippen dat er les is.Weet je het niet zeker, of twijfel je of je turnen bij Hosema leuk vindt, dan is er altijd de mogelijkheid tot een proefles.Stuur even een mailtje naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met je naam, telefoonnummer en geboortedatum.Tijdens de proefles ben je trouwens gewoon via de KNGU verzekerd.

Aanmelden voor turnen / gym / freerunnen / dans / Beweeg Helden

Oké, je wilt bij ons komen turnen/gymmen, stuur dan een mailtje naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .We schrijven je dan in en je bent dan gedurende het turnen in de zaal via de KNGU verzekerd. Het inschrijven vind plaats middels een aanmeldformulier. Dit dient volledig te worden ingevuld. Alle documenten vind je hier. Lees ook de richtlijnen en voorwaarden, dit voorkomt evt. discussies achteraf. Let ook op de volgende punten bij inschrijving:

  • Contributiebeleid
  • Turnsters (vanaf Turnkids 1) zijn verplicht een turnpakje aan te schaffen van Hosema. Zie turnpakjes voor alle informatie.

Afmelden voor turnen / gym / freerunnen / dans / Beweeg Helden

Natuurlijk vinden we het jammer dat je niet meer bij ons wilt turnen, gymmen of freerunnen.Graag weten we dan de reden daarvan, zodat we er evt. wat aan kunnen doen.Het is altijd verplicht schriftelijk of via e-mail af te melden bij opzeggen. Wij zijn immers contributie verschuldigd aan de KNGU of KNGU.Zonder bericht wordt je lidmaatschap automatisch verlengd en loopt de automatische incasso gewoon door.Stuur daarom altijd een mailtje naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met je naam en de groep en de reden onder vermelding van "afmelding". Vraag altijd een leesbevestiging in de mail.Van ons krijg je dan een bevestiging van afmelding retour.We schrijven je dan uit miv het nieuwe contributieblok.