Elk kind moet kunnen zwemmen. Nog belangrijker: elk kind moet kunnen bewegen.

 

Grondvormen van bewegen

 

Kleuters leren hoe ze moeten klimmen, klauteren, rollen, duikelen, balanceren, vangen, etc. Kortom: de grondvormen van bewegen. Deze zijn enorm belangrijk voor de verdere ontwikkeling van uw kind. Tegenwoordig hebben steeds meer kinderen moeite met de gymlessen op school. Niet gek, als je bedenkt dat kinderen niet meer buiten spelen, maar spelen liever op een tablet of spelcomputer doen. 

Beweegdiploma

Hosema werkt met het beweegdiploma, met als gezicht Nijntje. Kleuters kunnen aan het einde van het seizoen als ze doorstromen hun beweegdiploma halen. Zie het maar als een zwemdiploma, maar dan voor gymmen. Met het beweegdiploma op zak kan uw kind vol zelfvertrouwen verder gaan met turnen en heeft uw kind een enorme voorsprong met de gymlessen op school! 

Elk half jaar reikt HOSEMA de beweegdiploma's uit aan leden die in het begin van dat blok begonnen zijn of al meededen met de lessen. Voor welk diploma gaat mijn kind op?

4 jaar of jonger Beweegdiploma 1 
In bezit Beweegdiploma 1  Beweegdiploma 2
5 jaar of ouder  Beweegdiploma 2

Voor informatie betreffende de inhoud van de lessen, of als uw zoon/dochter al les krijgt en u wilt uw kleuter eenmalig afmelden kunt U terecht bij This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

beweegdiploma 2

Klik op een van onderstaande links om de gewenste informatie te bekijken.


  Deze pagina word binnenkort vernieuwd. Bekijk de actuele lestijden hier

 

 

Kijk voor de actuele lesroosters op : Lesdata

Proefles volgen?

Stuur even een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en vermeld daarin de naam en leeftijd van uw kind en wanneer u een proefles wilt komen volgen.