Elk kind moet kunnen zwemmen. Nog belangrijker: elk kind moet kunnen bewegen.

 

Grondvormen van bewegen

Kleuters leren hoe ze moeten klimmen, klauteren, rollen, duikelen, balanceren, vangen, etc. Kortom: de grondvormen van bewegen. Deze zijn enorm belangrijk voor de verdere ontwikkeling van uw kind. Tegenwoordig hebben steeds meer kinderen moeite met de gymlessen op school. Niet gek, als je bedenkt dat kinderen niet meer buiten spelen, maar spelen liever op een tablet of spelcomputer doen. 

Beweegdiploma

Hosema werkt volgens de richtlijnen van het beweegdiploma, met als gezicht Nijntje. Zie het maar als een zwemdiploma, maar dan voor gymmen. Met het beweegdiploma op zak kan uw kind vol zelfvertrouwen verder gaan met turnen, freerunnen, dansen of een andere leuke sport. Daarnaast heeft uw kind een enorme voorsprong met de gymlessen op school!

Voor informatie betreffende de inhoud van de lessen kunt U terecht bij This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

beweegdiploma 2

De kleuters / Gymkids (4 - 6 jaar) hebben les op zaterdagochtend van 11:00 tot 12:00 in de Kruisweide te Sevenum.

Kijk voor de actuele lesroosters op : Lesdata

Proefles volgen?

Stuur een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met daarin de naam, leeftijd en contactadres (email) van uw zoon of dochter. Wij zullen dan samen met u kijken welke groep het meest geschikt is.