Eerste competitiewedstrijd met groot verschil gewonnen!

Zaterdag 21 februari stond in het teken van de eerste competitiewedstrijd voor de dames van Hosema met het niveau ‘Bovenbouw divisie 5 supplement G’. De volgende turnsters van Hosema deden mee met deze eerste competitiewedstrijd: Maud Theeuwen, Emma Huijs, Kim van Kempen, Iza Rambags, Robin Sijbers en Josien Raedts. Kim van Kempen en Iza Rambags waren beide ook nog eens jarig op deze spannende dag. Dames, nog van harte gefeliciteerd!

Hosema was vandaag te gast bij Turnclub Horn waarbij er mooie resultaten zijn behaald. Het competitiegroepje van Turnclub Horn bestond uit vier turnsters en hadden helaas twee geblesseerden. Hosema streed vandaag met zes turnsters en had hierdoor wel een lichte voorsprong. Bij een competitiewedstrijd worden namelijk alleen de beste vier punten per toestel geteld. Met trots mogen wij daarom ook zeggen dat we deze wedstrijd met een groot verschil gewonnen hebben. Hosema eindigde met een totaalscore van 163.075 punten en Turnclub Horn had een totaalscore van 133.825 punten. Daarbij mag er ook vermeldt worden dat Hosema op alle toestellen een hogere totaalscore had dan Turnclub Horn. Een heel mooi resultaat dus!

De komende drie weken gaan we nog even hard trainen want over drie weken, op zondag 22 maart, hebben we de volgende competitiewedstrijd tegen Reuver.

Klasse: Bovenbouw divisie 5 supplement G
Deelnemers Hosema: Maud Theeuwen, Emma Huijs, Kim van Kempen, Iza Rambags, Robin Sijbers en Josien Raedts.