Plaatsingswedstrijden

Het tweede plaatsingsweekend voor de Limburgse Kampioenschappen zit erop. Dit keer werd de wedstrijd gehouden in Panningen. Op zaterdag turnden  Nine, Kim, Jill en Sannah eerste plaatsingswedstrijd. Deze meiden lieten op ieder toestel mooie oefeningen zien en dat werd beloond!! Helaas kon Fenne Vermeulen niet deelnemen aan deze wedstrijd omdat ze ziek was.

Jeugd 1 D2:
Nine Tissen werd 10e en heeft zich daarmee geplaatst voor de halve finale van de Limburgse Kampioenschappen. Ook behoorde Nine tot de beste 8 van de balk en heeft zich daarmee ook geplaatst voor de toestelfinale Balk.

Junior divisie 5:
Kim van Kempen heeft ook hard haar best gedaan. Kim behaalde een verdiende 5e plek en heeft zich daarmee ook geplaatst voor de halve finale! Op de balk en de brug behoorde Kim bij de beste 8 en heeft hiermee ook nog eens twee toestelfinales!

Pupil 1 D1:
Jill Drissen turnde een mooie wedstrijd en werd 15e. Hiermee heeft Jill zich geplaatst voor de halve finale. Op de sprong was Jill zeer sterk waarmee ze zich ook nog eens geplaatst voor deze toestelfinale!

Jeugd 2 divisie 5:
Sannah Spreeuwenberg turnde zaterdag een sublieme wedstrijd en dat zagen we terug in de einduitslag. Sannah mocht namelijk plaatsnemen op de hoogste trede van het podium, ze werd 1e!! Hiermee is ze door naar de halve finale en daarbij heeft ze zich ook nog eens geplaatst voor drie toestelfinales; sprong, balk en vloer!

Na deze mooie resultaten van zaterdag mochten op zondag Jente, Fien, Lara, Saskia en Freya hun oefeningen laten zien waar zij de laatste maanden hard voor hebben getraind. De meiden hebben hard hun best gedaan wat resulteerde in een goede uitslag:

Pupillen 2 D1:
Lara Cuppen - 10e - geplaatst voor de halve finale
Fien Gommans - 13e - geplaatst voor de halve finale
Saskia Minten - 19e - geplaatst voor de halve finale
Jente Peters - 26e - helaas niet geplaatst voor de halve finale

Junior Divisie 6 supplement G:
Freya Artz heeft een hele goede wedstrijd geturnd en dat werd beloond met een mooie 4e plaats en een plek in de halve finale. Het verschil met een podiumplek was zo ontzettend klein dat ze trots op zichzelf mag zijn!

Meiden, van harte gefeliciteerd met deze mooie resultaten! Hosema is trots op de behaalde resultaten  van haar turnsters!

Een aantal meiden zaten zelfs bij de beste 8 van een toestel en hebben zich daarom ook geplaatst voor één of meerdere toestelfinales! Op naar de halve finale!