Hulp gevraagd!

HOSEMA is een gezonde, groeiende vereniging. Een vereniging die toekomstbestendig is en openstaat voor samenwerking met anderen. 
We zijn nog altijd op zoek naar een penningmeester. Iemand die het leuk vind om met cijfers bezig te zijn en ook mee wil denken over de toekomst van de vereniging. Waarvoor gaan we sparen? Hoe zorgen we dat de contributie zo laag mogelijk blijft? Iemand die handig is met de computer en telebankieren, maar ook iemand die kritische vragen durft te stellen waarom iets wel of juist niet gedaan wordt! Penningmeester is een bestuursfunctie. We komen 1x per maand met het bestuur bijeen en daarnaast regel je de financiële zaken voor de vereniging.


Voor de ledenadministratie zijn we op zoek naar iemand die ondersteuning kan bieden. Iemand die het leuk vind om mail contact te hebben (met bijvoorbeeld proeflessers), iemand die secuur is in de administratieve verwerking.


Als laatste blijven wij op zoek naar mensen die actief in een commissie mee willen denken en doen. Met name de sponsorcommissie kan nog versterking gebruiken! Maar ook in andere commissies is altijd plek voor mensen die graag iets extra’s voor HOSEMA willen doen.


Vraag gerust meer informatie bij Bianca 0653916500 of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Als bestuur streven wij ernaar zichtbaar en aanspreekbaar te zijn voor de leden en andere geintereseerden in onze vereniging:

 

Voorzitter

Bianca van den Berg
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Penningmeester 

Vacature!
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Secretaris

Marja Janssen
Telefoonnr: 077-398 6708
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Overige bestuursleden

Jacky Pennings (Technisch hoofd afd. Turnen)
Elly Klerken(Technisch hoofd afd. Dans)
Jacqueline Versleijen (PR + activiteiten)

William Christiaens (Sponsoring + Materialen)

Pien Derks (algemeen bestuurslid)